Profesorul care a căzut sâmbătă într-o râpă din Munții Făgăraș a fost găsit mort


salvamontProfesorul care însoţea grupul de studenţi în Munţii Făgăraş a fost găsit mort, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, iar un alt turist este rănit. În acest caz polițiștii au deschis o anchetă

Cei 45 de studenţi au fost coborâţi din zona Vârfului Moldoveanu, în Nucşoara, şi sunt în stare bună.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat pentru mediafax.ro că 45 de persoane, cu 10 maşini au fost coborâte din Masivul Făgăraş în Nucşoara, unde au şi fost cazate la o pensiune.

Epure a mai spus că acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei 45 fac parte din grupul condus de profesorul care a căzut câţiva zeci de metri într-o râpă, în zona Vârfului Moldoveanu şi a fost găsit mort.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, profesorul avea în jur de 40 de ani, iar un alt turist a fost şi el rănit, însă uşor. Poliţiştii din Curtea de Argeş fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Reprezentanţii Salvamont România au transmis că prima echipă de salvatori care a ajuns la locul unde căzuse profesorul a constatat că în urma căderii, victima a suferit traumatisme grave, incompatibile cu viaţa.

mediafax.ro

foto: salvamont
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.