Pentru că avem multe de spus!

.

S-a răsturnat și a lovit un cap de pod


accident mandra sercaiaUn bărbat de 51 de ani din Șinca a rămas fără carnet de conducere pentru 60 de zile, după ce a provocat un accident de circulație pe DN1, între localitățile Mândra și Șercaia.

Potrivit informațiilor primite de la polițiști, bărbatul se angajase în depășirea autoturismului care circula în fața sa, moment în care autoturismul efectua un viraj la stânga. Cele două autoturisme au intrat în coliziune, iar bărbatul care se angajase în depășire s-a răsturnat cu mașina.

,,Un bărbat de 51 ani, din Șinca, a condus un autoturism pe DN 1, dinspre Brașov spre Sibiu, iar la km 226 s-a angajat în depășirea autoturismului care circula în fața sa și efectua viraj stânga, spre un drum secundar și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului autoturismul care s-a angajat în depășire s-a răsturnat și a lovit un cap de pod de pe marginea drumului. Nu au rezultat victime, șoferii nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatului de 51 ani i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 60 de zile”, ne-au informat reprezentanți ai IPJ Brașov.

foto: info trafic jud brașov

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.