S-a semnat contractul privind achiziția stațiilor de încărcare pentru autobuzele electrice. Se vor achiziționa 8 statii de încărcare


Luni, 8 aprilie, a fost semnat contractul de achiziție publică pentru stațiile de încărcare lente și rapide, care vor deservi autobuzele electrice din cadrul proiectului de investiții: „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona centrală a municipiului Făgăraș”. (Cod SMIS 119359).

Cu această ocazie se vor achiziționa 8 statii de încărcare cu putere de 60 KW și 2 statii de încărcare cu putere de 150 KW. Furnizorul echipamentelor este S.C. General Security S.R.L., iar valoarea lor este de 727.590,00 lei+TVA.

,,Autobuzele electrice sunt o componentă esențială a oricărui oraș care dorește să devină mai ecologic și mai durabil. Beneficiile lor multiple, de la reducerea poluării la îmbunătățirea calității vieții, le fac o investiție excelentă pentru un viitor mai bun’’, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Cele 10 autobuze electrice prevăzute în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă au ajuns încă de anul trecut la Făgăraș.

Autobuzele electrice achiziționate sunt dotate cu aer condiționat, wi-fi, sistem de e-ticketing, camere de supraveghere video și rampe speciale pentru persoanele cu dizabilități.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.