Pentru că avem multe de spus!

.

Sâmbăta de Sus: Moş Crăciun aduce cărţi la bibliotecă


47326153_316753172498364_9009543254617620480_nŞcoala Gimnazială Sâmbăta de Sus, la care este arondată şi grădiniţa comunei, totalizează un număr de 142 de copii. Aceştia vor fi beneficiarii indirecţi ai lui Moş Crăciun în luna decembrie, beneficiarul direct fiind biblioteca şcolii, care va primi în curând 100 de cărţi.

Coincidenţă sau nu, în anul Centenarului autorităţile s-au gândit să achiziţioneze tocmai 100 de volume pentru şcoală.

,,Am comandat şi am primit de la o editură din Bucureşti 100 de cărţi potrivite cu vârsta şcolarilor. Ne dorim să le deschidem apetitul pentru citit copiilor de la şcoala noastră, căci am luat doar titluri bune, cu lecturi extraordinare, în special lecturi care se dau suplimentar, nu neapărat cele de la clasă, pe care fie le avem deja în bibliotecă, fie le au copiii pe acasă. Poate că ar fi bine să mai lăsăm telefoanele, tabletele şi alte dispozitive de genul acesta şi să ne dezvoltăm într-un mod clasic cultura generală”, a declarat Anca Antinie, consilier al primarului Vasile Andreaş. Scoala Sambata

Cele 100 de volume vor ajunge în curând în rafturile bibliotecii Şcolii Gimnaziale Sâmbăta de Sus pentru a se bucura de ele şcolarii.

Moş Crăciun va avea însă şi alte cadouri în acest an pentru cei 142 de copii de la Sâmbăta, pe lângă cărţile din bilioteca instituţiei de învăţământ.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *