Sâmbătă, spectacol total la Central Stage, pe Dealul Galațiului. Cupa României la Ciclocros


Ce fac cicliștii iarna? Ceva poate chiar mai spectaculos decât vara.

Sport mai puțin cunoscut pe la noi dar extrem de spectaculos, ciclocrosul vine pentru a treia oară în inima României și își așteaptă spectatorii sâmbătă, 2 decembrie, pe Dealul Galațiului. Tinerii de la A C U M – Asociația Copiii Universului Magic amenajează pe deal un traseu  cu săritori, cu viraje nebune, cu pasarelă de 18 m, cu groapă de nisip și alte provocări pentru cicliști de elită ai României.

Într-unul dintre cele mai spectaculoase evenimente sportive desfășurate vreodată în orașul nostru, Cupa României la ciclocros vine la Făgăraș cu unii dintre cei mai valoroși cicliști ai țării, de la copii de 9 ani, la seniori de peste 50 de ani, în frunte cu elitele Attila Malnasi, Cristian Stan, Suzanne Hilbert și Salome Stan. Federația Română de Ciclism, Municipiul Făgăraș și partenerii de la UPRUC CTR își dau mâinile pentru a susține tinerii din echipa A C U M, cea mai tânără echipă care organizează evenimente sportive în România, să ofere făgărășenilor un spectacol de ținut minte în minivacanța prilejuită de ziua Națională.

E iarnă dar se anunță vreme caldă, iar tinerii organizatori pregătesc și ceai cald pentru participanți și spectatori.

Dacă ești dornic de spectacol sportiv, ești așteptat/ă pe Dealul Galațiului, în locul cunoscut pentru Festivalul Rezistența Făgăraș.
Indicații de orientare, aici: https://maps.app.goo.gl/fN2UNPT6daNw1sRaA

Dacă vrei să vezi imagini de la spectacolul din 2022, poți vedea fotografiile aici: https://www.facebook.com/media/set?vanity=centralstagefagaras&set=a.205055781934422

Hai sus!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.