Șantierul pentru modernizarea străzii Doamna Stanca se deschide luni, 16 martie


Începe modernizarea străzii Doamna Stanca, astfel că se impun restricții în trafic.

Șantierul pentru modernizarea străzii Doamna Stanca se deschide luni, 16 martie. Lucrările se vor desfășura pe un tronson al DN1, de la intersecția cu strada Titu Perția până la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu.

Companiile de apă, electricitate, gaz și de telecomunicații vor interveni simultan pentru modernizarea rețelelor. La fel și firma căreia i-a fost concesionat iluminatul public. De asemenea, cablurile aeriene vor fi mutate în subteran.

Totodată, trotuarele și spațiile verzi vor fi refăcute, iar arborii din zonele vizate de lucrări vor fi relocați în zonele verzi care rămân intacte. În funcție de planul de amenajare, vor fi replantați pe același tronson al străzii.

Potrivit Primăriei Făgărașm investiția are o valoare de 3.400.884,97 de lei, conform autorizației de construire nr. 77 din 4.12.2019. Termenul de finalizare a lucrărilor este martie 2022.

Circulația se va desfășura pe un singur sens, dar, având în vedere posibilitatea creșterii valorilor de trafic, pentru evitarea ambuteiajelor se recomandă șoferilor care vor doar să tranziteze municipiul Făgăraș să folosească rutele ocolitoare conform hărții atașate: Voila – Pojorta – Recea – Hurez și retur.
 
One thought on “Șantierul pentru modernizarea străzii Doamna Stanca se deschide luni, 16 martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.