Șapte parcele din noul cartier din Victoria și-au găsit noii proprietari. Câte parcele au mai rămas și care este prețul de pornire


  • Joi, 7 septembrie, a avut loc cea de-a doua licitație deschisă pentru parcelele din noul cartier Farcaș din orașul Victoria.
  • Potrivit edilului Camelia Bertea, din cele 9 disponibile, 7 au fost vândute.

Astfel că, pentru celelalte două rămase, se va organiza o nouă licitație deschisă, cu prețul de pornire cel mai mic, respectiv 541 mp – 34.900 lei fără TVA și 600 mp – 38.700 lei fără TVA. Următoarea licitație va avea loc luni, 25 septembrie, ora 10.00, la Primăria Victoria.

,,Dacă sunteți interesați, dar nu ați reușit să ajungeți până acum la niciuna dintre licitații, vă așteptăm la sediul Primăriei, de unde vă puteți achiziționa, contra sumei de 50 de lei, documentația aferentă licitației (caietul de sarcini). Pentru participarea la licitație, se va mai achita o taxă de participare în valoare de 30 de lei. Vă reamintesc faptul că, în total, cartierul Farcaș are 22 de parcele, din care au fost scoase la vânzare 14, care au deja apă, canalizare, drumuri, trotuare și urmează să introducem și electricitate. Dintre acestea, 5 au fost vândute la prima licitație din data de 22 august, iar 7 au fost vândute astăzi, rămânând în continuare disponibile cele două parcele mai sus menționate’’, a declarat primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.

Urmează ca, după ce administrația locală va amenaja și pârâul care traversează cartierul, să scoate la licitație alte 6 parcele, iar pe două dintre ele să înceapă în curând construcția celor două blocuri de apartamente pentru specialiști în sănătate și învățământ, pentru care a fost obținută finanțare prin PNRR.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.