Se deviază traficul greu pe B-dul Unirii, timp de câteva zile. Se fac lucrări de mentenantă pe mai multe străzi


În perioada 06 februarie, începând cu ora 09.00, respectiv 09 februarie, până la ora 17.00, urmare a executării unor lucrări de mentenanță pe străzile Octavian Paler, 13 Decembrie și Negoiu, traficul greu – camioane – este deviat pe Bulevardul Unirii și strada Tăbăcari.

Traficul auto obișnuit nu este afectat de aceste devieri, însă șoferii sunt rugați să circule cu prudență și să respecte semnele temporare de circulație.

,,Multe din proiectele începute anul trecut sunt în implementare. Pe parcursul iernii, normal că au mai apărut diferite probleme. Dar, constructorul are obligativitatea ca toate problemele, până la recepția finală a lucrării, să le remedieze. Și, după recepția finală, mai are și termen de garanție de 8 ani de zile. Iar unde apar probleme, aceste lucrări se vor remedia. Nu se face nicio recepție fără verificare a lucrărilor, iar acele lucrări trebuie să fie corespunzătoare. Iar constructorul le va remedia pe cheltuiala lui. Noi, când facem recepția, înseamnă că și facem plata. Iar noi nu vom face plata până când lucrările vor fi conforme”, a declarat edilul Gheorghe Sucaciu.

Acesta a mai spus că, o dată cu venirea primăverii, vor reîncepe lucrările în oraș, iar proiectele începute anul trecut vor fi finalizate.  Însă, vor începe altele noi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.