Pentru că avem multe de spus!

.

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor se mută în centrul oraşului


Un proiect european depus de Primăria Făgăraș și aflat în evaluare vizează reabilitarea Casei Municipale de Cultură Făgăraș. Condiția principală pentru ca finanțarea să fie acordată este ca în clădirea instituției să nu se desfășoare decât activități culturale.

Astfel, Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor și Starea Civilă vor trebui relocate în altă clădire. Spațiul care va găzdui acest serviciu este situat pe Strada Republici nr. 6, unde în acest moment funcționează Fundația „Negru Vodă”, Partidul Ecologist Român și o societate privată.

Întrucât Fundația „Negru Vodă” desfășoară activități culturale, s-a găsit soluția de a-i fi oferit un spațiu generos în incinta Casei Municipale de Cultură Făgăraș (în fosta sală a căsătoriilor și birourile Stării Civile).

Relocarea Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în strada Republicii nr. 6 va fi în beneficiul făgărășenilor, susţin reprezentanţii Primăriei Făgăraş. Contribuabilii vor avea mai puține drumuri de făcut pentru obținerea documentelor necesare, serviciul fiind situat exact lângă cel de Taxe și Impozite.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.