Pentru că avem multe de spus!

.

Somați să plătească restanțele la apă


 

Apa CanalMăsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă. În urma primirii notificărilor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, îşi achită cea mai mare parte a restanţelor. În aceste condiţii, săptămânal sunt avizaţi sute de abonaţi cu restanţe, indiferent de statutul juridic al acestora.

Făgărășenii care au uitat să-și plătească facturile la apă au fost somați de angajații Apă Canal Sibiu SA, sucursala Făgăraș.

În total, societatea are de recuperate de la rău-platnici – 1.594.987,58 lei. Din care agenți economici: 68.713,68 lei, instituții 3.303,36 lei, persoane fizice – 127.121,07 lei și asociații 1.395.849,47 lei.

Cele mai mari datorii le au asociațiile de proprietari: Asociația de proprietari Plopului, nr. 1, Asociația de prorpietari nr. 5, Asociația de proprietari nr. 9, Asociația de Locatari nr. 2 și Asociația de Locatari nr. 4., Asociația de Proprietari Teiului nr. 22, Asociația de Proprietari nr. 33, Asociația de Locatari nr. 28, Asociația de Proprietari strada Parcului, nr. 3, Asociația de Proprietari strada Parcului, bl. 1, Asociația de Proprietari nr. 29, Asociația de Proprietari nr. 15, Asociația de Proprietari Plopului, bl. 13 G, Asociația de Proprietari nr. 16, Asociația de Proprietari Carpați nr. 8, Asociația de Proprietari nr. 23

Așadar, făgărășenii care știu că au datorii la plata facturilor de apă- canal trebuie să achite cât mai repede restanțele pentru a nu fi debranșați de la rețeaua de apă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.