Pentru că avem multe de spus!

.

some text

Spectacol caritabil la Casa de Cultură. Sunteți așteptați să donați în continuare pentru cei nevoiași la Fundația Culturală „Negru Vodă“


casa de culturaJoi, 13 decembrie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură, tinerii de la toate liceele din oraș vor pune în scenă un spectacol inedit. Scopul acțiunii îl constă strângerea de fonduri pentru cei nevoiași din oraș.

Liceenii vor căuta să convingă cât mai mulți oameni să se alăture acestui grup de inițiativă pentru a sprijini următoarele cauze:

  1. Sectia de Pediatrie a Spitalului Municipal Făgăraș
  2. Centrele pentru persoanele vârstnice
  3. Centrele pentu copii: Casa Maria si Floare de colț
  4. Cantina socială

De asemenea, au fost așteptate și donații din partea făgărășenilor la Fundația Culturală „Negru Vodă“.

„S-au adunat foarte multe donații la Fundația Negru Vodă. Avem și pentru copiii de la centrele de plasament, și pentru vârstnicii de la azilul de bătrâni. Făgărășenii au donat până acum electronice, electrocasnice, haine, toate de bună calitate. Le mulțumim înzecit și îi așteptăm și astăzi, de la ora 17.00, la Casa de Cultură, să se alăture cauzei noastre. Cu o simplă donație de 15 lei pot face un făgărășean nevoiaș fericit! Tinerii de la toate liceele din ora s-au alăturat cauzei și vor organiza un spectacol de neuitat!“, ne-a declarat prof. Codrina Anghel, director Fundația Culturală „Negru Vodă“.

Primele donații strânse la sediul Fundației vor merge chiar de mâine la copilașii de la Casa Maria, atunci când micuții vor organiza serbarea de Crăciun.

fundatia culturala„Restul donațiilor vor merge de săptămâna viitoare la Secția de Pediatrie, la centrele pentru persoane vârstnice și la cantina socială. Cu banii strânși în urma evenimentului de astăzi vom cumpăra pampers pentru copilașii de la Secția de Pediatrie și pentru persoanele vârstnice de la azil“, ne-a mai spus prof. Codrina Anghel.

Făgărășenii care doresc în continuare să doneze haine, electrice, electrocasnice, alimente, sunt invitați la Fundația Culturală „Negru Vodă“, de luni până joi, între orele 10.00 – 13.00.

„Se mai pot face donații pentru această etapă și săptămâna viitoare, între orele 10.00 – 13.00. Dar nu am vrea să ne gândim la cei mai puțin norocoși dintre noi doar de Crăciun. Noi vrem să vină Crăciunul la ei în fiecare anotimp. Noi vom mai organiza astfel de evenimente și îi invităm pe făgărășenii inimoși să ni se alăture“, ne-a mai spus Codrina Anghel.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.