Pentru că avem multe de spus!

.

Spectacol la Căminul cultural din Cincșor. ,,La trecutu-ți mare, mare viitor!”


20181129_140918Școlile din comuna Voila au organizat joi, 29 noiembrie, la Căminul cultural din Cincșor un eveniment cultural-educativ, menit a aduce în atenția copiilor și părinților acestora importanța Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

Sub genericul ,,La trecutu-ți mare, mare viitor!” elevii, îmbrăcați în costume poulare, sub îndrumarea doamnelor profesoare, au dat viață unor momente artistice frumoase, recital de poezii și cântece patriotice.

20181129_132921Spectacolul a debutat cu discursuri profesorilor de istorie din comună, care le-au povestit copiilor importanța zilei de1Decembrie 1918.

20181129_135100Am încercat să organizăm un eveniment prin care să marcăm într-un mod deosebit însemnătatea acestei zile prin vocile și talentul acestor micuți. Am fost plăcut surprinsă să văd că și copilașii au fost extremi de receptivi la inițiativ noastră, iar rezultatul, și anume strădania noastră, s-a văzut prin modul organizării acestui moment. Ne-am bucurat de prezența atât de mare a părinților”, ne-a declarat Simona Ciuban, consilier local al comunei Voila.

simona ciubanEvenimentul a fost organizat de Școala Gimnazială Voila și Consiliul Local Voila.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.