Pentru că avem multe de spus!

.

Sunteți invitați la filme 2D în curtea Cetății Făgăraș!


  • În perioada 7 – 8 august 2020 sunteți invitați la film 2D în Curtea Cetății Făgăraș!

foto: Vlad Vasile – Red Video

Vineri, 7 august 2020 de la ora 21.30 veți putea urmări filmul 2 D Joker – thriller. Preț bilet 15 lei.
Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare.
Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.

Sâmbătă, 8 august 2020, de la ora 21.30 veți putea urmări filmul 2 D Once Upon a time….in Hollywood – comedie. Preț bilet 15 lei.
În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).
În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.

Biletele le puteți rezerva la numărul de telefon 0268 211 929 de luni – vineri între orele 10.00 – 16.00 și le puteți achiziționa înainte cu o oră de începerea evenimentului de la Casieria Cetății Făgăraș. Fiecare participant va trebui să poarte mască de protecție, organizatorii vor măsura temperatura participanților care vor lua loc pe scaune, iar acestea vor fi la distanță de 2 m.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.