Pentru că avem multe de spus!

.

Ţara Făgăraşului rămâne cu două echipe în Liga a IV-a. Carpaţi Berivoi a depus cerere de retragere


Echipa antrenată de Ilie Ciprian nu va mai activa în Liga a IV-a, după ce luni, 30 septembrie a.c., a depus cerere de retragere la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Braşov. Ţara Făgăraşului mai rămâne la nivelul acestei ligi cu două echipe: Olimpic Voila şi Chimia Oraşul Victoria.

,,Carpaţi Berivoi a depus cerere de retragere, motivând lipsa efectivului de jucători. Echipa a jucat până acum în 8 etape, iar toate rezultatele din acestea vor fi anulate. Mai departe, echipele cu care ar fi trebuit să joace vor sta. Dacă s-ar fi retras la finalul turului, adică peste încă 9 etape, rezultatele obţinute rămâneau valabile, iar meciurile din retur ar fi fost omologate cu 3-0 în favoarea echipelor adverse”, a declarat Silviu Coman din cadrul AJF Braşov.

Toate meciurile disputate în acest tur au fost pierdute de Carpaţi Berivoi. Dar se pare că nu acesta este motivul retragerii echipei din Liga a IV-a. Preşedintele Clubului, Dănuţ Brătescu, a motivat hotărârea de retragere pe considerentul că nu mai are jucători suficienţi care să participe la meciuri.

Clubul mai poate continua în acest an doar cu echipa de juniori U 11, pe care o are înscrisă în competiţie.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.