Târg caritabil pentru Ianis, o minune de copil care are nevoie de ajutorul nostru!


  • Un târg caritabil este organizat zilele acestea la Făgăraș. Totul pentru micuțul Ianis, care, la doar 4 anișori mănâncă din seringă!

Ianis are șansa la o viață normală, însă totul depinde și de noi, comunitatea făgărășeană. La doar 4 ani, Ianis a fost diagnosticat cu malformație cerebrală, semipareză stângă, epilepsie. Însă medicii din Turcia i-au dat o șansă enormă de a avea o viață normală. Însă costul operației pe creier se ridică la 40.000 de euro, bani pe care părinții lui Ianis nu îi au. Și aici intervenim noi, făgărășenii.

Un târg caritabil pentru Ianis are loc în aceste zile la Făgăraș. Poți dona, până pe 19 decembrie, tot ce crezi tu că se poate vinde la un târg caritabil. Toți banii strânși în urma acestei activități va merge spre băiețelul nostru special. „Poți să donezi, în perioada 4 decembrie – 19 decembrie 2020, orice crezi tu că se poate vinde în cadrul unui târg caritabil: jucării, haine de copii și adulți, bunuri și produse din casă adunate, orice lucru de care te poți lipsi. Dorim să organizăm un târg caritabil la Făgăraș, în perioada 19-20 decembrie, unde, cu ajutorul oamenilor, să încercăm să strângem cât mai mulți bani pentru Ianis. Ce trebuie să faci? Sună la numărul de telefon 0761735100 sau hai la sediul nostru din Strada Republicii, numărul 6, Făgăraș, dacă ai ceva, orice, de donat. Noi ne ocupăm de restul! Pe 19 și 20 decembrie 2020, în centrul Făgărașului, va avea loc un târg caritabil pentru Ianis, în care se vor pune la vânzare toate obiectele donate. Vor avea loc și tombole interesante la care poți câștiga diferite obiecte super interesante“, a anunțat Ionuț Androne pe o rețea de socializare.

În cazul în care nu poți participa la acest târg caritabil, trebuie să știi că în oraș, antreprenorii făgărășeni au pus la dispoziția celor care vor să îl ajute pe micuț urne în magazine, pentru colectarea de donații. Părinții lui Ianis vor să vă spună că, până în acest moment, s-au adunat peste 6.000 de euro în contul deschis de către tatăl micuțului, Valentin Panazean.

Facem o faptă bună acum, în preg de sărbători, și donăm pentru un micuț de-al nostru, făgărășean!

Donații se pot face și în conturile bancare de mai jos:

Raiffeisen Bank:

Cont în LEI: RO92RZBR0000060019133151;

Cont în EURO: RO67RZBR0000060022182020

Deschis pe numele Panazean Valentin

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.