Pentru că avem multe de spus!

.

Târg de meșteșugari și conferință pentru promovarea turismului, în septembrie, la Făgăraș


foto: Turism Fagaras

foto: Turism Fagaras

Municipiul Făgăraș va organiza, în perioada 17-20 septembrie Conferința de Promovare a Principiilor Convenției de la Faro, în scopul promovării turistice a județului Brașov. Municipiul Făgăraș are calitatea de co-organizator, alături de Consiliul Județean Brașov, Asociația Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului – Țara Făgărașului și Fundația Mihai Eminescu Trust.

În acest scop, în cadrul ședinței de îndată a Consiliului Local de joi, 24 august, aleșii au aprobat asocierea Municipiului Făgăraș cu Județul Brașov, Asociația  Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului – Țara Făgărașului și Fundația Mihai Eminescu Trust pentru organizarea acestui eveniment.

Potrivit acordului de asociere, Municipiul Făgăraș trebuie să pună la dispoziție Muzeul Cetății Făgăraș pentru desfășurarea lucrărilor conferinței, în perioada 17-20 septembrie, trebuie să asigure organizarea unui târg al meșterilor populari în incinta Cetății în ziua de 18 septembrie și asigură traducerea în și din engleză pe tot parcursul lucrărilor și vizitelor efectuate în cadrul evenimentului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.