Tentativă de spargere a contului personal de facebook al primarului Gheorghe Sucaciu. ,,Am fost notificat la timp de facebook și am luat măsuri’’


Recent, a existat o tentativă de spargere a contului personal de facebook a primarului Gheorghe Sucaciu. Edilul spune că s-a încercat forțarea accesului la cont și compromiterea acestuia. A fost, însă, notificat de facebook cu privire la acest aspect astfel că a putut lua din timp măsuri.

,,Recent, a existat o tentativă de spargere a contului meu personal de facebook. S-a încercat forțarea accesului la cont și compromiterea acestuia. Din fericire, am fost notificat la timp de către facebook cu privire la acest aspect și am luat imediat măsuri.

În ultimul timp, tot mai multe persoane devin victimele hackerilor. Cu această ocazie, aș dori să vă aduc aminte cât de importantă este securitatea cibernetică:

  • – asigurați-vă că ați ales o parolă cât mai complexă
  • – nu apăsați niciodată pe linkuri suspecte, chiar dacă par să provină de la prieteni sau de la cunoștințe
  • – folosiți un antivirus licențiat
  • – activați alertele pentru conectări necunoscute
  • – folosiți autentificările în doi factori (dacă se încearcă conectarea de pe alte dispozitive, aceasta va fi permisă doar pe baza unui cod pe care îl veți primi prin sms)

Facebook este considerat spațiu public și orice persoană își asumă responsabilitatea pentru conținutul pe care îl postează, de aceea este important să vă securizați conturile de social media, pentru a nu deveni victimele unor persoane răuvoitoare’’, a transmis primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.