Pentru că avem multe de spus!

.

Tinerii liberali făgărășeni își măresc echipa!


magda centiuTinerii liberali făgărășeni își măresc echipa! De Ziua Tineretului, TNL a lansat proiectul „Noi suntem voi!“, care își propune să recruteze tineri cu potential şi profesioniști în domeniile lor de activitate, care își doresc să se înregimenteze într-un partid.

Tineretul Național Liberal – cea mai mare organizație pentru tineri a unui partid politic din România – nu sărbătorește Ziua Tineretului prin lozinci fără substanță și discursuri goale de conținut, ci propune acțiuni concrete. TNL lansează azi campania “Noi suntem voi”, un proiect care își propune să recruteze tineri cu potențial, competenți, profesioniști veritabili în domeniile lor de activitate și care își doresc să schimbe fața politicii. Acțiunile voastre, ale tinerilor, au un impact mai mare alături de un partid puternic, iar TNL vrea și poate să promoveze tinerele valori. TNL își deschide porțile pentru fiecare tânăr din România pentru că vrem să avem alături de noi oameni cu inițiativă, care vor să aducă o schimbare în bine în România. Doar împreună putem să creăm o organizație pentru România de azi și pentru viitor, care să promoveze competența și tenacitatea, nu obediența, așa cum observăm că se întâmplă la principalul partid aflat la guvernare“, declară Magdalena Cențiu (foto), președinte TNL Făgăraș.

Președintele TNL Făgăraș invită tinerii între 18-35 de ani, care aderă la principiile liberale și doresc să se implice activ în comunitatea din care fac parte, să se alăture echipei.

În acest sens vor avea loc dezbateri publice, vor demara campanii online și stradale de informare. Și, de asemenea, se vor pune la dispoziția doritorilor locuri în comisiile de specialitate pentru cei care doresc să se implice într-un anumit domeniu.

Înscrierile se pot face la sediul PNL Făgăraș, str. Republicii, nr. 6, Făgăraș. Informații suplimentare se pot obține la telefon: 0769175800. E-mail org.pnlfagaras@gmail.com.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *