Trabantiştii ţării se întâlnesc la Făgăraş


Câteva zeci de trabantişti se pregătesc să vină la Făgăraş, în centrul României. Au fost şi anul trecut la prima întâlnire de acest gen din oraşul nostru. Anul acesta vor repeta figura în perioada 27 – 28 iulie. trabant

Organizatorul întâlnirii pasionaţilor de trabanturi este Casa de Cultură Făgăraş.

,,Anul trecut au venit 30 de trabantişti cu soţiile lor şi vrem ca anul acesta să aducem cel puţin tot atâţia. Sâmbăta ei îşi vor expune maşinile la Cetate pe timpul zilei şi vor rămâne în zonă până duminica. Ca activităţi conexe, îi vom duce probabil la Rucăr, la Sâmbăta de Sus, la Albota. Încă nu am făcut o formă finală a programului. Anul trecut au fost la Mânăstirea Sâmbăta, la herghelia de lipiţani de la Sâmbăta de Jos, la Şona şi la Lisa. Cazarea va fi în zona Sâmbăta. Odată cu întâlnirea lor, vom promova practic şi Ţara Făgăraşului”, a declarat Diana Gribincea – Popa, managerul Casei de Cultură.

Printre pasionaţii acestor maşini, devenite aproape istorice, se numără şi doi făgărăşeni: Ionuţ Sas, referent cultural la Casa de Cultură, precum şi medicul Dan Gavrilă, consilier local.

(Cristina Cornilă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.