„Trăiri nespuse“ – Lansare de carte la Brașov. Printre coautori – o făgărășeancă


lansare carte anaSâmbătă, de la ora 17.30, în Aula Universității Transilvania din Brașov va avea loc lansarea de carte „Trăiri nespuse”, un volum coordonat de Dana Lupșa. Printre coautorii acestui volum se numără și o făgărășeancă. Este vorba despre Ana Borca, fondator Iia Călătoare.

În cadrul volumului „Trăiri nespuse“ 13 doamne contribuie cu povești reale și emoționante, nespuse până acum. Drepturile de autor au fost cedate pentru proiectul Business Kid – educație financiară pentru copiii cu vârsta între 5 și 8 ani.

M-am bucurat nespus și m-am simțit onorată când am primit invitația Danei Lupșa –doctor lector la Universitatea Transilvania din Braşov si presedinte Happy Moms Brasov, de a scrie câteva cuvinte despre o trăire din viața mea, cu un scop nobil: susținerea proiectului editorial – educația financiară a copiilor. Drepturile de autor au fost cedate pentru proiectul Business Kid – educație financiară pentru copii. Am cunoscut-o pe Dana în cadrul unei întâlniri Happy Moms în satul Șoarș, organizată în curtea prietenei și colaboratoarei mele la Cutiuța Călătoare, Anca Batiu. Lucrurile s-au legat frumos de atunci și iată că, la 6 luni de la acea întâlnire, facem lucruri utile pentru comunitate împreună. Experiența mea prezentată în carte dezvăluie un moment despre care puțini știu; mi-am eliberat această “pasăre legată cu 8 ațe chirurgicale” din piept pentru că este un scop nobil la mijloc și pentru ca experiența mea poate să încurajeze și alte tinere să aibă grijă de sănătatea lor și să nu uite că, într-adevar, viața este legată cu ață“, ne-a declarat Ana Borca.

Ana Borca

Ana Borca

Cartea Trăiri nespuse ascunde în filele sale treisprezece povești de viață rupte din sufletul a treisprezece femei de succes, femei puternice și hotărâte, fiecare cu visul ei, cu împlinirile ei, cu așteptările ei. Lupșa Dana (coordonatorul volumului), lector univ. dr. ec., Asociația Happy Moms, specialist PR; Anghelescu Dana, editor carte; Iulia Badea Guéritée, scriitoare; Lidia Bădilă, specialist comunicare, blogger; Atena Boca; Ana Borca, fondator IIA Călătoare; Andreea Dragomir, scriitoare; Mihaela Feodorof, mentor, coach, business consultant; Roxana Gabor Iliescu, jurnalist, speaker, antrenor de feminitate; Gigi Ghinea psiholog, scriitoare; Mathilde Ghesea, designer vestimentar; Daniela Palade Teodorescu, jurnalist, formator de opinie, agregator de comunitate, redactor șef Revista Cariere; Tatiana Tibuleac, scriitoare.

Poate îngerii sunt cele mai frumoase gânduri ale noastre rătăcind prin spații”, spunea Khalil Gibral. Eu cred că îngerii sunt de fapt oameni care ne sunt călăuze pe drumul către a aduce bucurie semenilor noștri. Mulțumesc unor femei extrem de speciale, care au făcut ca această carte să fie un mănunchi de stropi de suflet și al căror timp dăruit în cel mai generos mod cu putință va face ca drumul nostru să fie mult mai simplu! Mulțumiri sponsorului acestui proiect caritabil, Libris Editorial! lar sursei mele continue de inspirație și energie, prietenei mele, Dana Anghelescu, un imens mulțumesc! Și recunoștință!“, Dana Lupsa, coordonatorul volumului.

Lansarea de carte va avea loc în cadrul Târgului Internațional de Carte și Muzică – Libris, ce se desfășoară în aceste zile la Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.