Pentru că avem multe de spus!

.

Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din România, se deschide începând din 1 iulie!


  • Cel mai spectaculos drum din România, Transfăgărășan, va fi deschis din nou circulației rutiere începând de miercuri, 1 iulie.

Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00“, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

De menționat că drumul va fi deschis circulației rutiere doar în intervalul orar 07.00 – 21.00, pe timpul nopții circulația fiind interzisă, pentru siguranța  participanților la trafic.

Drumarii fac apel la conducătorii auto să circule prudent pe acest sector de drum și, foarte important, turiștii să nu se apropie de animalele sălbatice și nici să le hrănească.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.
De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora“, a menționat conducerea DRPD Brașov.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pe pagina de facebook a acesteia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.