Trei seri de folk, blues și jazz, la Făgăraș. ,,Trei seri culturale în inima României”


  • Luna august aduce la Făgăraș muzică de bună calitate, pentru seri răcoroase. ,,Trei seri culturale în inima României” va avea loc în parcul central, în perioada 20 – 22 august!

Trei seri frumoase, cu muzică folk, blues și jazz. Totul în cadrul evenimentului ,,Trei seri culturale în inima României”, un proiect organizat de Casa de Cultură și cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

,,Evenimentul ”Trei seri culturale în inima României” a fost creat pentru serile de vară când vrei să asculți muzică frumoasă, în parc, stând pe un scaun puff. Vor fi trei seri frumoase, cu muzică folk, blues și jazz. Vineri seara, 20 august, va cânta trupa Htheththemeth, sâmbătă seara vor fi scenete susținute de artiștii trupei de teatru ”Thalia” și un concert folk cu Cătălin Stepa, iar duminică seara, alături de Dora Notărescu & Vlad Gălățianu, ne vom bucura de muzica jazz. Organizarea unui spectacol de muzică folk, blues și jazz în aer liber reprezintă, spunem noi, cea mai inspirată modalitate de a atrage tinerii și de a schimba percepția acestora vizavi de actul cultural instituțional. Ținând cont și de efectele pandemiei de COVID-19, ne-am gândit să schimbăm zona de spectacol, înlocuind-o cu una inovativă, decorată spectaculos și amplasată astfel încât să nu fie îngrădit dreptul niciunui locuitor al Făgărașului de a participa la evenimentele organizate”, a dezvăluit Diana Gribincea Popa, managerul Casei de Cultură Făgăraș, organizator al evenimentului.
După fiecare concert, până la ora 23.00, DJ Popix și DJ Dropside vor mixa muzică pe placul tuturor.
(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.