Trupa „Fără Zahăr“, la cea de-a XXI-a ediție „Ceapa de Aur“


 

fara zaharLa Făgăraș va începe o nouă sesiune de umor de calitate! Între 26 și 27 septembrie, la Casa de Cultură, va avea loc cea de-a 21-a ediție a festivalului de umor devenit tradiție în orașul nostru – Ceapa de Aur! Pe scena Casei Municipale de Cultură vor urca umorişti din toată ţara, iar președintele juriului va fi scriitorul Cornel Udrea.

Printre invitații speciali din acest an se numără trupa de muzică și umor Fără Zahăr, Criv Vecerdea, iar prezentator va fi actorul Rabă.

Florin Alexandru

Florin Alexandru

În cadrul festivalului va avea loc și o lansare de carte. Este vorba despre cea de-a șasea carte de umorlansată de Florin Alexandru – „Țațo, ce mai face Schopenhauer“. „Este a șasea carte de umor pe care o voi lansa în cadrul festivalului. Coperțile și ilustrația sunt realizate de Costel Pătrășcan. Îi așteptăm pe toți făgărășenii la festival, umorul de calitate va fi din nou prezent la Făgăraș“, ne-a declarat Florin Alexandru.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Făgăraș și Consiliul Local Făgăraș.

2
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.