Un bărbat a murit după ce a fost mușcat de mai mulți câini, în comuna Bunești


Un bărbat de 71 de ani a murit vineri în localitatea Roadeș, comujna Bunești, după ce ar fi fost mușcat de mai mulți câini.

Bărbatul se îndrepta spre casă, când, la un moment dat, a ajuns într-o zonă unde se aflau mai mulți câini. Și-a dat seama de agresivitatea acestora, așa că a încercat să găsească o altă cale. Din păcate, nu a avut o alternativă, așa că a fost nevoit să le ocolească.

Animalele s-au năpustit însă asupra lui. Ținând cont că, în acel moment, nu se afla niciun trecător în zonă, bărbatul a fost nevoit să le facă față singur. Din păcate, nu a reușit, a fost mușcat de câini în nenumărate rânduri, până când s-a prăbușit la pământ.

În cele din urmă, o persoană care trecea prin zonă a văzut ceea ce s-a întâmplat, a chemat o ambulanță, însă medicii sosiți la fața locului nu i-au mai putut salva viața bărbatului de 71 de ani.

,,Polițiștii au fost sesizați vineri, în jurul prânzului, prin apel de urgență, cu privire la faptul că, pe raza localității Roadeș, un bărbat în vârstă de 71 de ani ar fi fost mușcat de mușcat de mai mulți câini, fiind în stare inconștiență. Ulterior, a fost declarat decesul bărbatului. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Aceștia au început cercetări în vederea stabilirii stării de fapt și dispunerii măsurilor legale”, au spus reprezentanți ai IPJ Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.