Pentru că avem multe de spus!

.

Un nou consilier local în Consiliul Local Făgăraș: Cârlan Anca, din partea PSD, a depus jurământul


anca carlanCârlan Anca, aflată pe listele PDS la alegerile locale din 2016, a intrat în Consiliul Local Făgăraș în locul lui Lup Lucian, care a demisionat din motive personale în urmă cu mai bine de o lună de zile. Astfel, Cârlan Anca a depus jurământul la începutul ședinței ordinare de joi de Consiliu Local.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare s-a aflat un proiect de hotărâre care vizează ”validarea mandatului de consilier local a doamnei Cârlan Anca”. Acesta a fost aprobat de consilierii locali.

anca carlan1Sunt medic de familie, de 12 ani am venit în Făgăraș. Am încercat, ca și activitate, să mă implic în toate nevoile sociale ale comunității locale. De aici s-a dobândit încrederea în posibilitatea mea de a face ceva pentru această comunitate și așa m-am alăturat PSD pentru a fi consilier local. Ca și consilier local am venit cu gândul ca aportul meu să poată aduce celor din jur posibilitatea de a avansa social și nu numai. Am venit din Săcele în urmă cu 12 ani, am fost consilier municipal până în 2008 acolo, iar din 2010 sunt cetățean al municipiului Făgăraș“, ne-a declarat noul consilier local, Anca Cârlan.

Anca Cârlan este căsătorită și are doi copii, o fată medic și un băiat student la informatică.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.