Un părculeț se va amenaja în proximitatea noului sens giratoriu de la Corso


 • Un părculeț cu pomișori și zonă verde se va amenaja în proximitatea noului sens giratoriu de la Corso.

Astăzi a fost redat circulației rutiere noul sens giratoriu de la intersecția străzilor Teiului cu 13 Decembrie. Chiar și așa, lucrările nu au fost finalizate aici. Și asta întrucât se are în plan și amenajarea unui părculeț cu pomișori și zonă verde în zona rămasă neamenajată.

,,La noul sens giratoriu construit la intersecția străzilor Teiului cu 13 Decembrie a rămas și o zonă neamenajată. Acea zonă verde va fi reamenajată și se va crea un părculeț cu pomișori și zonă vegetală. Lucrările vor începe în cel mai scurt timp posibil”, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Reamintim că lucrările la noul sens giratoriu au durat aproximativ trei luni și au fost executate în cadrul proiectului „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a municipiului Făgăraș”.

(Alina ROMAN)
2 thoughts on “Un părculeț se va amenaja în proximitatea noului sens giratoriu de la Corso

 1. Vlad Titu

  D-le primar,când va veți ocupa și de str.ion Creangă?Felicitări pentru cea ce ați realizat în centrul orașului!dar…la,,periferie “când ajungeți?cu stima,un locuitor al str.ion Creangă.

  Reply
 2. Vlad Titu

  D-le primar,felicitări pentru tot ce ați făcut în acest oraș,dar vin cu o întrebare,str.ion Creangă cind aveți de gând să o reabilitati?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.