Pentru că avem multe de spus!

.

Un proxenet care îşi scotea fetele la produs la intersecţia de la Veştem a fost reţinut de poliţie


Bărbatul are 34 de ani şi cel puţin 3 fete care să producă pentru el. Este originar din Mehedinţi.

A fost prins de un echipaj de jandarmi în timp ce se îşi supraveghea fetele la intersecţia de pe Drumul Naţional 1 de la Veştem. Jandarmii le-au identificat şi pe tinerele care acostau persoane acolo pentru a întreţine cu ele relaţii sexuale. prostituate

„Un echipaj de jandarmi a depistat trei tinere, care acostau persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale contra cost. Este vorba despre tinere cu vârsta cuprinsă între 21 și 29 de ani, din județele Mehedinți și Timiș. De asemenea, jandarmii au constatat că cele trei tinere erau insoțite de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Mehedinți, care le supraveghea activitatea”, a transmis Poliția Sibiu, citată de tribuna.ro.

Jandarmii au anunțat Poliția, având indicii privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Oamenii legii au început o anchetă şi acest caz şi au descoperit că proxenetul acţiona de o jumătate de an pe raza judeţului Sibiu. În schimbul banilor primiţi de la tinere, bărbatul le ofera protecţie, transport şi cazare în locuinţe închiriate din oraşul Sibiu.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Gazeta de Cluj
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *