Un tânăr din Recea și-a amenințat tatăl și aproape i-a distrus casa. Polițiștii făgărășeni au emis ordin de protecție față de acesta


  • Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat care ar fi adresat amenințări la adresa vieții tatălui său și ar fi provocat distrugeri imobilului în care acesta locuiește.

La data de 21 mai a.c, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au fost sesizați de către un bărbat din comuna Recea, județ Brașov, cu privire la faptul că fiul său i-ar fi adresat amenințări la adresa vieții și ar fi provocat distrugeri imobilului în care acesta locuiește.

În urma sesizării primite, polițiștii au efectuat cercetări și au constatat că cele sesizate se confirmă. Astfel, pe fondul unui conflict mai vechi și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la data menționată, tatăl ar fi fost amenințat de fiul său, un bărbat de 29 de ani, context în care acesta ar fi distrus geamurile și poarta de acces a imobilului în care locuiește tatăl său. După ce au întocmit formularul de evaluare a riscului, din care a rezultat că există risc iminent de violență, pe numele bărbatului de 29 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,amenințare” și ,,distrugere”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.