UPDATE: 5 cetățeni israelieni se aflau într-unul din cele două autoturisme implicate în accident. O femeie este într-o stare destul de gravă


foto: Info trafic Făgăraș

foto: Info trafic Făgăraș

Circulația este blocată în acest moment pe DN1, între localitățile Dridif și Voila, acolo unde, în urmă cu puțin timp, a avut un accident de circulație între două autoturisme. Potrivit informațiilor primite de la ISU, într-o mașină se aflau cinci persoane de cetățenie israeliană, care au nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre ele, o femeie, este într-o stare destul de gravă.

„5 cetățeni Israelieni, într-un autoturism. Și anume o persoană de sex feminin, încarcerată, conștientă, scaun dreapta, s-a procedat la descarcerarea acesteia. Se află într-o stare destul de gravă, membrul superior drept și membrul superior stâng au fost prinse și prezintă multiple fracturi. O persoană de sex masculin, fără probleme medicale. Trei copii, unul dintre ei are o ușoară lovitură la nivelul capului și un cetățean român, în celalalt autoturism-fără probleme medicale. La eveniment a fost alocat și un echipajul de terapie intensivă pentru preluarea persoanei de sex feminin“, ne-a informat lt. Dan Colniceanu, ISU Brașov.

foto: ISU

foto: ISU

Un copil de 5 ani este transportat la Spitalul Municipal Făgăraș și o persoană de sex feminin în momentul de față este transportată către UPU Brașov.

STIHL


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.