UPDATE: cauza accidentului, depășirea neregulamentară


accident dridif1Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o a treia, încarcerată, a fodt declarată decedată, după ce două autoturisme s-au ciocnit între localitățile Dridif și Beclean. Potrivit polițiștilor, de vină ar fi fost șoferul care venea dinspre Sibiu. S-a angajat într-o depășire neregulamentară, unde era și indicatorul cu Depășirea interzisă.

Un bărbat care a condus un autoturism, înmatriculat în județul Sibiu, pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brașov, la km 240, între localitățile Beclean și Dridif, s-a angajat într-o depășire, în zona de acțiune a indicatorului Depășirea interzisă și a intrat în coliziune cu un autoturism inmatriculat în Brațov, care circula dinspre Brașov spre Sibiu. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto din vehiculul înmatriculat în Brașov, un bărbat de aproximativ 60 ani și rănirea celor doi ocupanți din celălalt vehicul, ambii bărbați“, ne-a spus purtătorul de cuvânt IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

accident dridifCei doi răniți au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto al vehiculului care s-a angajat în depășire nu se afla sub influența alcoolului. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Traficul, la această oră, este blocat între cele două localități.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.