Pentru că avem multe de spus!

.

UPDATE: Poliția a identificat persoanele care au distrus cauciucurile mai multor mașini parcate


Conform reprezentanților IPJ Brașov, făptașii care au tăiat cauciucurile duminică noaptea, în Făgăraș, au fost prinși. Aceștia nu sunt făgărășeni, așa cum s-a crezut inițial. Cei doi, bărbat și femeie, sunt din județul Covasna.

În data de 18 mai a.c., în jurul orei 00,40 Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi distrus prin înțepare, mai multe anvelope ale unor autoturisme parcate pe str. Tăbăcari din municipiul Făgăraș. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat autorii faptei, aceștia fiind un bărbat în vârstă de 23 ani și o femeie in vârstă de 20 ani, ambii din județul Covasna“, a declarat comisar de poliție Alina Ivan, IPJ Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugerea, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
One thought on “UPDATE: Poliția a identificat persoanele care au distrus cauciucurile mai multor mașini parcate

  1. constantin ionescu

    Politia a identificat persoanele vinovate? Atunci domnul care a sunat la politia ce a facut?Le-a prins?Se pare ca cel care a publicat stirea se da bine pe langa politie sa nu primeasca amenda!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.