Pentru că avem multe de spus!

.

UPDATE: Un copil este transportat cu elicopterul la Târgu Mureș. Părinții sunt transportați la Brașov


accident rupea smurdÎntrucât informațiile cu privire la vârstă se pot schimba de la moment la moment, echipele de intervenție au rectivitat vârsta celor doi copii. Astfel, în mașină se aflau cei doi părinți și două fetițe, una în vârstă de 11 luni, iar cealaltă, declarată decedată, în vârstă de 4 ani.

Copilul de 11 luni este transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul din Târgu Mureș, iar cei doi adulți sunt transportați la UPU Brașov de către un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Potrivit IPJ Brașov, familie era din Ungaria.

„Astăzi, pe DN13, între localitățile Sighișoara și Rupea, în timp ce se deplasa în misiune ordonată, un echipaj de jandarmerie din cadrul IJJ Brașov a intervenit pentru salvarea victimelor unui accident de circulație. Jandarmii aflați în misiune au observat mașina răsturnată pe marginea drumului și au intervenit, împreună cu încă o persoană aflată la fața locului, extrăgând șoferul din autoturismul răsturnat, care era în stare de inconștiență și cu capul în apă. Au observat că în mașină se mai află o femeie și un copil dar extragerea lor s-a putut realiza abia după sosirea echipajului SMURD, care a fost sprijinit de jandarmi“, ne-au declarat și reprezentanți ai Jandarmeriei Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *