Ursul a parcurs nestingherit prin Victoria mai bine de un kilometru


Locuitorii din oraşul Victoria sunt îngroziţi de ursul care le-a fost azi oaspete în localitate, fără voia lor. Animalul a atacat o fetiţă de 4 ani, un bărbat de 65 de ani şi, după ultimele informaţii, şi un băieţel de 3 ani.

Locuitorii care au apucat să-l vadă l-au filmat şi l-au pus pe internet. Toţi îl filmează din maşină, altminteri le-ar fi fost teamă să se apropie de el.

Din imaginile postate de aceşti oameni s-a putut reconstitui şi un traseu aproximativ pe unde ar fi mers astăzi ursul. Surprinzător, mai mult de un kilometru pe străzile oraşului!

foto – Alupoaie Nicoleta

În imaginea de mai sus, ursul se află în apropierea Colegiului Tehnic ..Alexandru Bărbat”. Animalul a ajuns până pe strada Muncii, adică peste un kilometru distanţă. A trecut inclusiv pe lângă sediul Poliţiei, apoi pe lângă Biserica de la piaţă.

Cunoscând oraşul, consilierul local Traian Tabacu a refăcut presupusul traseu al ursului.

foto – Traian Tabacu

În imaginea unui localnic se vede inclusiv cum ursul atacă bărbatul de 65 de ani. Se pare că, având prezenţă de spirit, bărbatul care era la volan a condus maşina până înspre urs, pentru a salva victima.

foto – Tibi si Adina

Cel mai probabil, sunt de părere cetăţenii oraşului Victoria, ursul a fost fugărit de câinii de la vreo stână de lângă oraş.

Potrivit ISU Braşov, astăzi a fost transmis un mesaj RO-ALERT populației din oraş, care să îi avertizeze pe oameni că animalul este prin zonă.

Mai multe informaţii, puteţi citi AICI.

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.