Pentru că avem multe de spus!

.

(VIDEO) O ursoaică cu doi pui, în centrul Făgărașului!


 

ursoaicaO ursoaică cu doi pui au fost văzuți în această dimineață în centrul orașului, mai precis pe strada Ion Codru Drăgușanu. Alerta a fost făcută pe 112, astfel că jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție au fost la fața locului pentru a îi îndepărta din zonă, folosind doar semnale luminoase.

În dimineața zilei de 11 octombrie, în jurul orelor 04.30, în centrul orașului Făgăraș, și-a făcut apariția o ursoaică însoțită de puii ei, fapt semnalat printr-un apel pe numărul unic de urgență 112. Jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere si Intervenție au intervenit pentru îndepărtarea acestora din zonă folosind doar semnalele luminoase. Animalele au fost direcționate către râul Olt la ieșirea din oraș. Efectivele de jandarmi au rămas în zonă pentru a preîntîmpina apariția animalelor în zonă. Nu au fost înregistrate alte probleme“, ne-au informat jandarmii brașoveni.

Nu este pentru prima dată când urșii își fac apariția în oraș. În vara acestui an un pui de urs a fost văzut de mulți făgărășeni în centrul orașului, iar anul trecut un urs a atacat și rănit făgărășeni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.