Pentru că avem multe de spus!

.

some text

VIDEO| Ovidiu Popa candidează independent la Consiliul Local. „Îndemn făgărășenii să mă voteze pentru ceea ce sunt!“


  • Omul de afaceri Ovidiu Popa candidează independent la alegerile locale din această toamnă. Făgărășeanul candidează pentru un loc în Consiliul Local!

Făgărășeanul care „a adus marea la munte“, prin baza de agrement Laguna Albastră, candidează la Consiliul Local independent. Acesta ne-a dezvăluit de ce s-a hotărât să nu candideze din partea unui partid politic.

După experiența pe care am avut-o anii trecuți, când mulți dintre liderii partidelor politice, în loc să dea sfaturi bune pentru Făgăraș și comunitate, puneau piedici, m-am hotărât să nu mai intru niciodată într-un partid politic. Am fost exclus și din Consiliul Local tot din acest motiv, că nu am vrut să blochez unele proiecte care vizau modernizarea municipiului. Atunci am decis să candidez independent! Făgărășenii să mă voteze pentru ceea ce sunt, nu pentru vreun partid politic“, a declarat Ovidiu Popa.

Ovidiu Popa a început campania de strângere de semnături pentru înscrierea în competiția electorală în vederea alegerilor locale care se vor desfășura în 27 septembrie . Îl puteți găsi în această săptămână la cortul amplasat în sensul giratoriu din zona Magazinului Universal Negoiu.

Acesta a intrat în politică în urmă  cupeste 10 ani și prima dată a făcut parte din partidul lui Dan Voiculescu. În ultimii ani, însă, a făcut parte dintr-un singur partid, ALDE și, spune el, a fost exclus din formațiunea politică tocmai pentru că nu a votat în Consiliul Local împotriva proiectelor de dezvoltare ale municipiului Făgăraș. „În mandatul următor, dacă îmi veți acorda votul, voi fi același Ovidiu Popa pe care îl cunoașteți! Voi discuta cu primarul Făgărașului și echipa din Primăria Făgăraș fiecare proiect care va fi propus pentru dezvoltarea orașului nostru și îl voi susține când voi fi sigur că va aduce un plus pentru localitatea noastră! Vreau să putem avea un trai mai bun și un oraș de care să fim mândri! Vreau să fiu consilierul independent pe care să vă puteți baza! Voi fi onorat să vă reprezint în Consiliul Local Făgăraș!“, a scris Ovidiu Popa pe o rețea de socializare.

(Alina ROMAN)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.