VIDEO / Se lucrează pe șantierul noii centuri ocolitoare a municipiului Făgăraș


La viitoarea centură ocolitoare a municipiului se lucrează și în această perioadă.

Potrivit edilului Gheorghe Sucaciu, firma Strabag execută lucrări de excavare și de transport a materialului rezultat.

,,Am efectuat o vizită pe șantierul variantei de ocolire a Municipiului Făgăraș, unde lucrările au început la finalul anului 2023. Am fost plăcut surprins să constat că există activitate, chiar și în această perioadă de iarnă. Constructorul, firma Strabag, execută lucrări de excavare și de transport a materialului rezultat. Varianta ocolitoare a municipiului Făgăraș nu mai este doar o simplă promisiune. Devine realitate!’’, declară primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu,

Reamintim că în data de 29 iunie 2023 a fost semnat contractul pentru serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru varianta de ocolire, iar la finalul lunii noiembrie 2023, primarul Gheorghe Sucaciu a emis și ordinul de începere alucrărilor.

Varianta de ocolire a Făgărașului se desprinde din DN 1 la km 232+324 și se închide în DN 1 la km 236+820. Lungimea variantei de ocolire este de 5,9 km. Legătura rutieră cu DN 1 este asigurată prin realizarea a două intersecții giratorii. Centura este construită pe partea de nord, pe locul unui drum tehnologic.

Pe traseul ocolitoarei se vor monta şi două staţii pentru închirierea bicicletelor. De asemenea, prin acest proiect vor fi achiziţionate şi 20 de biciclete.
One thought on “VIDEO / Se lucrează pe șantierul noii centuri ocolitoare a municipiului Făgăraș

  1. Alexandru

    Iarna se lucrează la centura ,,muncipiului,, ,vara muncitorii sunt repartizați obligatoriu în stațiulile de pe litoral cu bilete de tratament!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.