Pentru că avem multe de spus!

.

Vine un francez în echipa de handbal a Făgăraşului. Astăzi s-a semnat contractul


Noul preşedinte al CSM Făgăraş, Lucian Fielk, a anunţat că în această dimineaţă s-a semnat contractul pentru noul jucător care va veni din Franţa.

Acesta a mai jucat în România, sub îndrumarea antrenorului Raul Fotonea, acelaşi antrenor care astăzi antrenează echipa făgărăşeană.

,,Chiar în dimineaţa aceasta (n.r. 30 septembrie 2019) s-a semnat contractul pentru jucătorul de origine franceză Pierre Yves Ragot. Urmează să facem demersurile necesare către Federaţia Română de Handbal, ca aceasta să se ocupe mai departe de transferul internaţional. Sperăm să-l avem deja aici până la meciul de acasă din 10 octombrie cu Reşiţa”, a declarat Lucian Fielk pentru ,,Salut Făgăraş”.

Potrivit preşedintelui CSM Făgăraş, P. Y. Ragot a mai jucat în România, la Dinamo Bucureşti şi Minaur Baia Mare.

La Baia Mare i-a fost antrenor chiar Raul Fotonea, acelaşi care acum antrenează CSM Făgăraş. Acesta a antrenat timp de 4 ani echipa Minaur Baia Mare, ocazie cu care l-a remarcat pe francez.

,,Eu ştiu cum joacă, l-am văzut. Cred că este o achiziţie potrivită pentru clubul nostru. Cel puţin până la iarnă nu se mai pune problema de un alt transfer la CSM Făgăraş pentru că suntem cu bugetul la limită”, a mai declarat Fielk.

Venirea lui Pierre Yves Ragot este un moment istoric pentru CSM Făgăraş, club unde până în prezent nu a activat niciun jucător străin.

(Cristina Cornilă)

 

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.