Pentru că avem multe de spus!

.

VOTAȚI PROIECTUL LUI KHALED! Încă două zile până la finalul concursului


khaledFăgărășeanul-sirian Khaled Al Mezayen are șansa să reprezinte România la un concurs internațional cu invenția sa: SOWAT! – un aparat care purifică apa și o transformă în apă potabilă, bună de consum, care, probabil, va salva miliarde de vieți.

Împreună cu o echipă de cercetători, Khaled vrea să strângă bani pentru a fabrica pe scară largă aceste filtre. Intenția lor este aceea de a dona filtrele comunităților sărace.

khaled-sowat

Am dezvoltat un proiect de potabilizare a apei. Este un filtru pe care putem să îl instalăm oriunde în lume. Din orice fel de apă nepotabilă, noi o putem face potabilă și bună de băut. Proiectul este finalizat, am început comercializarea produsului, am început să îl instalăm în România. Dar l-am instalat deja și în alte țări – Maroc, India, Madagascar. Participăm acum la un concurs, suntem în finala României. Cu ajutorul oamenilor, putem câștiga finala pe țară și, astfel, putem participa la nivel internațional. Îi rog pe oameni să ne voteze proiectul, ultima zi de vot este pe 5 ianuarie 2017. VĂ MULȚUMESC“, ne-a spus Khaled.

Votați-l pe Kaheld!

Click AICI și votați. Nu uitați, trebuie să și confirmați votul cu e-mailul!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.