Pentru că avem multe de spus!

.

Zilele Cetății Făgăraș, ultimele pregătiri


zilele fagarasului lucrariDoar câteva zile ne mai despart de unul din cele mai importante evenimente din Făgăraș de peste an – Zilele Cetății Făgăraș!

Timp de 4 zile – 16-19 august, Făgărașul va îmbrăca haine de sărbătoare! Pe scena amplasată în fața Casei de Cultură vor urca și ne vor încânta atât artiști consacrați, cât și ansambluri populare, grupuri de dans, grupuri vocale. Nu vor lipsi nici meșteșugarii mult așteptați de către făgărășeni.

Până atunci, însă, se lucrează de zor în jurul Cetății Făgăraș pentru ca totul să fie pregătit pentru cele patru zile de distracție. Angajații ADP se ocupă de spațiile verzi, iar în fața Cetății se efectuează lucrări.

Ne pregătim pentru Zilele Cetății Făgăraș 2018. De marți vor începe să se monteze terasele, miercuri se va amplasa și scena tot în același loc, vom avea foarte mulți meșteșugari, Calfele Călătoare vor fi în Cetatea Făgăraș, de asemenea și scutierii. Artiștii locali fac repetiția finală cu Orchestra Casei de Cultură Făgăraș, condusă de dirijorul Alexandru Dodoș. Vremea se anunță excelentă. Dragi români, va așteptăm la Zilele Cetății Făgăraș ca să sărbătorim cei 100 de ani de la Marea Unire!“, ne-a declarat Diana Gribincea – Popa, directorul Casei de Cultură Făgăraș.

zilele fagarasului lucrari1Și Muzeul Țării Făgărașului își așteaptă turiștii. Cei care vor să treacă pragul instituției de cultură pe parcursul celor patru zile trebuie să știe că  miercuri, 15 august 2018, se va putea vizita între orele 9.00-19.00 (ultima intrare ora 18.00), iar între 16 și 19 august 2018, de Zilele Cetății se va putea vizita Muzeul între orele 9.00-22.00 (ultima intrare ora 21.00).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.