A murit fiica lui Elvis Presley


Lisa Marie Presley a murit. Fiica celebrului cântăreț Elvis Presley s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani după ce a suferit un stop cardiac.

Anunțul cutremurător al morții Lisei Marie Presley a fost făcut de mama sa, Priscilla Presley.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie a plecat dintre noi. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus mama sa într-o declarație oferită de un reprezentant, potrivit CNN.

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, a suferit joi un stop cardiac. Ea a fost dusă de urgență la spital după ce a fost găsită în stop cardiac la domiciliu.

Potrivit mai multor surse, Lisa Marie se afla la terapie intensivă, în comă indusă. Se pare că starea sa se agravase foarte tare și era susținută în viață cu ajutorul unui stimulator cardiac.

TMZ a relatat că fiica lui Elvis Presley s-a simțit rău încă de dimineață, acuzând dureri mari de stomac, care au devenit din ce în ce mai intense. Sursele au precizat că nu ar fi fost vorba de o tentativă de sinucidere.

Menajera ar fi fost cea care a găsit-o inconștientă în dormitorul său. Fostul său soț, Danny Keough, a efectuat manevre de resuscitare până la sosirea paramedicilor. Aceștia i-au administrat epinefrină care a ajutat-o să își recapete pulsul după care au transportat-o la spital.

Priscilla Presley a declarat pentru revista People că Lisa Marie a ajuns de urgență la spital unde primește cele mai bune îngrijiri. Ea i-a rugat pe fani să o pomenească în rugăciunile lor.

,,Iubita mea fiică, Lisa Marie, a fost transportată de urgenţă la spital. Ea primeşte acum cele mai bune îngrijiri. Vă rugăm să o pomeniţi pe ea şi pe familia noastră în rugăciunile voastre. Simţim rugăciunile din întreaga lume şi cerem intimitate în acest moment”, a declarat mama Lisei Marie Presley.

Lisa Marie este singurul copil al lui Elvis Presley cu Priscilla Presley. Ea este și singura moștenitoare a averii tatălui său. A urmat o carieră în domeniul muzical, având duete inclusiv cu Elvis Presley. A trecut prin iad, după ceși-a pierdut un copil în 2020, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel pentru Lisa Marie Presley.

Ea a fost căsătorită cu muzicianul Danny Keough, cu cântăreţul Michael Jackson, cu actorul Nicolas Cage şi cu producătorul muzical Michael Lockwood. Din cele 4 căsătorii are 4 copii, Riley Keugh în vârstă de 33 de ani, o pereche de gemeni în vârstă de 14 ani și un băiat care s-a sinucis în urmă cu 2 ani, la vârsta de 27 de ani.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.