A sosit momentul mult aşteptat. Autorităţile de la Comăna semnează astăzi la Bucureşti contractul de finanţare pentru lucrarea de canalizare


După ce luna trecută a fost obţinut un ultim aviz pentru lucrarea de canalizare din comuna Comăna, cel de la Compania Națională de Administrare a Infrastucturii Rutiere,astăzi autorităţile locale au plecat spre Bucureşti spre a semna contractul de finanţare, pentru satele Comăna de Jos şi Comăna de Sus.

Roșală Flaviu Mihai

Autorităţile de la Comăna trebuie să se descurce cu o sumă mult mai mică decât au cerut iniţial pentru această lucrare ,,Nemulțumirea noastră a fost că prin programul Anghel Saligny, față de cât am cerut, ne-au dat doar jumătate din bani. Lucrarea va fi începută la Comăna de Jos cu stația de epurare în zona pe care localnicii o cunosc sub denumirea de Șanțul Luncii, la câteva sute de metri de sat. Începem cu stația de epurare pentru că vrem ca atât cât putem face din canalizare cu banii respectivi să fie și funcțională. Adică străzile pe care tragem conductele și branșăm gospodăriile să poată deversa apele uzate în stația de epurare și de acolo, epurate, să fie trimise, la circa un kilometru distanță, în Olt”, a explicat Roşală Flaviu Mihai, viceprimar cu atribuţii de primar.

După semnarea conractului de finanţare la sediul Ministerului Dezvoltării, pot începe procedurile de achiziţie publică pentru selectarea constructorului.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.