Accesul în sediul primăriei din Comăna va fi restricționat!


Și Primăria Comăna a luat măsuri pentru a limita pe cât posibil răspîândirea Covid – 19.

Astfel, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Comăna a stabilit ca accestul în sediul primăriei să fie restricționat la o singură persoană pe fiecare compartiment în parte. De asemenea, la intrarea în sediul primăriei a fost delegată o persoană care se va asigura că toți cei care solicită accesul în primărie vor fi dezinfectați pe mâini cu solutie pusă la dispoziție de UAT Comăna.

Potrivit primarului Viorel Grusea, programul cu publicul se va desfășura în același interval orar 8.00-16.00.

„Începând de astăzi, 18 martie, primăria Comăna, cu ajutorul unei firme specializate și acreditate, va executa lucrări de dezinfecție la toate unitățile de învățământ, anume Grădinița Crihalma, Școala Crihalma, Școala Ticușu Nou, sediul Primăriei Comăna, Școala Comăna de Jos și Grădinița Comăna de Sus. Din cauza acestor lucrări, joi, 19 martie, la sediul primăriei Comăna nu se lucrează cu publicul. Cetățenii care au fost înștiințați de către APIA să întocmească dosarele pot solicita adeverințele de la primărie, însă doar cei care trebuie să se prezinte până în data de 30 martie”, a transmis primarul Viorel Grusea. 

Acesta face și un apel către persoanele care au revenit din străinătate să înțeleagă necesitatea măsurilor de autoizolare și să le respecte.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.