ACS NNN Făgăraș, pe podium la „Junior Football Cup“!


În perioada 27-29 septembrie, la Cluj-Napoca a avut loc competiția sportivă „Junior Football Cup“, grupele de vârstă fiind 2010 – 2013.

ACS NNN Făgăraș a participat cu o echipă de tineri fotbaliști, antrenor fiind Popa Ionel. Pe parcursul turneului tinerii fotbaliști făgărășeni au avut rezultate foarte bune, reușind să ajungă pe podium, după o evoluție foarte bună în grupe.

În prima zi a turneului micii fotbaliști făgărășeni au jucat împotriva celor de la Bucegi Rânnov, unde au câștigat detașat cu 7-0. În a doua zi a competiției sportive de la Clu-Napoca, tinerii făgărășeni au jucat împotriva celor de la Apollo Sg de Mureș, unde au câștigat cu 3-2. La fel s-a întâmplat și cu partida jucată împotriva celor de la Sporting Cluj, aici au obținut un scor de 5-0. Și tot sâmbătă tinerii de la ACS NNN Făgăraș au jucat împotriva formației Luceafărul Cluj, unde au câștigat cu 4-1.

Duminică, în ultima zi a competiției, sportivii făgărășeni au jucat semifinala împotriva celor de la Kinder Târgu Mureș, unde  scofrul a fost de 1-2, astfel sportivii s-au calificat în finala mică.

În finala mică au concurat împotriva celor de la Sporting Florești, unde au câștigat cu 3-2.

Grupa 2013, ACS NNN Făgăraș, antrenor Ionel Popa: Toma Gabriel, Toma David, Băcilă Cristian, Bucur Daniela, Gonțea Denis, Lică Kevin, Pădurariu David, Mate Darius, Mate Răzvan.

„A fost o competiție reușită, copiii s-au descurcat exemplar și le mulțumesc pentru asta. De asemenea, mulțumim și părinților pentru tot suportul. Cu siguranță am făcut o figură frumoasă, sperăm ca la următoarele competiții să ne descurcăm la fel sau poate chiar și mai bine. Totul este posibil dacă muncim și suntem serioși“, ne-a declarat Ionel Popa, antrenorul ACS NNN Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.