Alertă răpire copil la Tălmaciu, în județul Sibiu. O fată de 14 ani a fost răpită noaptea din casă de patru bărbați mascați


O fată de 14 ani din Sibiu a fost răpită în timpul nopții din propria casă de patru bărbați mascați. Polițiștii sunt în alertă și cer ajutor oamenilor pentru a o găsi.

Alerta la 112 a fost dată de părinții fetei. Ei au susținut că fata a fost răpită din casă la 3.30 dimineața de patru bărbați mascați. Părinții spun că cei patru au luat cu forța adolescenta și au urcat-o într-o mașină. Încă nu se știe unde a fost dusă minora.

Polițiștii sunt în alertă și cer ajutorul populației ca să o găsească. Ei au un suspect, un tânăr de 23 de ani.

,,La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.55, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, CAROLEA LUMINIȚA, în vârstă de 14 ani. Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forța de către patru persoane de sex masculin, mascate, și ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celulă de criză. Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând în prezent verificări în vederea depistării minorei. *Semnalmente*: înălțime 162 cm, 65 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, lung, ten deschis. *La momentul dispariției, minora purta o bluză de culoare vișiniu cu paiete aurii, pantaloni tip leggings de culoare vișiniu.* Persoanele ce pot furniza informații care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”, potrivit mesajului transmis de polițiști.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.