Alte două ,,parcări” de biciclete au fost montate în Făgăraș


Miercuri, 31.03.2021, s-a realizat recepția parțială și montajul a două rastele stradale de biciclete dintr-un număr total de cinci, aferente proiectului ,,Rastel stradal de bike” depus în cadrul procesului de Bugetare Participativă 2020.
Rastelul verde este amplasat în fața magazinului ,,Universal Negoiu”, iar cel roșu este amplasat în prima parcare laterală de lângă trecerea de pietoni din fața magazinului ,,Negoiu”, în imediata apropiere a pensiunii ,,Vanessa”.
Acestea sunt semnalizate corespunzător parcărilor de biciclete, au o formă atipică sugerând spațiul ocupat de o mașină în care se pot parca 10 biciclete.
Ele reprezintă o soluție eficientă pentru decongestionarea traficului și încurajarea cetățenilor din municipiul nostru să folosească mai des bicicleta pentru un transport urban responsabil.
One thought on “Alte două ,,parcări” de biciclete au fost montate în Făgăraș

  1. Haisictir

    Masuri pt. stimularea folosirii bicicletei au tot luat autoritatile de ani de zile: strazi deplorabile carpite (bi)anual -lucrari facute in bataie de joc pt care nu raspunde nimeni, , pline de guri de canal, trafic haotic etc. Sa tot mergi pe jos sau cu bicicleta…mai greu e cand ploua.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.