Antreprenorii făgărășeni îl ajută pe Ianis, copilul de doar 4 ani, care este grav bolnav! Te poți implica și tu!


Ianis, copilașul de doar 4 ani, grav bolnav, are mari șanse să se facă bine și să ducă o viață normală! Însă viața lui depinde acum și de dăruirea noastră. Și asta întrucât operația la care trebuie supus Ianis costă 40.000 de mii de euro! Bani imposibil de procurat de către părinții lui.

Tocmai de aceea, persoanele care doresc să sprijine campania umanitară, pot face donații în bani pentru tratamentul lui Ianis și pentru operația care îi va reda șansa la o viață normală.

În ajutorul micuțului au venit, deja, antreprenorii făgărășeni. Aceștia au pus câte o urnă în magazinele lor, pentru colectarea de donații. „Cunosc personal această familie, tocmai de aceea am dorit să mă implic. În magazin am pus o urnă de donații, iar făgărășenii ce ne calcă pragul, dacă doresc, pot dona o sumă de bani pentru Ianis. Am reușit să adun lângă mine alți doi prieteni care au magazine. Este vorba despre magazinul cu produse italiene de lângă piață, și cel cu produse aduse din Germania. Iar eu am magazinul lângă Bijuteria Briliant. Invităm făgărășenii să vină și să doneze pentru micuțul Ianis. Unde viața a pus o lacrimă, noi toți putem pune un zâmbet. Când auzim un astfel de caz în țară, încercăm să ajutăm. Dar, dacă e de la noi din comunitate, cu atât mai mult ar trebuie să ne implicăm. Sper să ne strângem cât mai mulți antreprenori din Făgăraș și să îl ajutăm pe Ianis“, a spus Cristina Opriș.

Ianis, băiețelul de 4 ani, este din Făgăraș și este un copil cu totul special. Încă de la naștere a fost diagnosticat cu malformație cerebrală, semipareză stângă, epilepsie. Mama lui Ianis este în permanență cu el pentru că are nevoie de cineva care să îl îngrijească. La 4 anișori, Ianis nu vorbește, nu merge singur și are nevoie de pampers. Însă acest lucru se poate schimba, dacă părinții lui strâng 40.000 de mii de euro pentru o operație ce se va realiza în Turcia. „Am luat legătura cu o fundație, care ne-a ajutat să ajungem în Turcia la medici specialiști. I-au făcut tot felul de investigații, iar un medic specialist în epilepsie, în urma unui RMN, ne-a spus că băiatul nostru are șansa să fie operat pe creier. Iar în urma acestei operații Ianis va fi un copil aproape normal. Va rămâne cu un mic retard, dar va avea șansa să se ridice în piciorușe și să meargă, să mănânce singur, să vorbească. Acest medic a luat, apoi, legătura cu medicul președintelui Turciei și, împreună, îl vor opera pe Ianis.. Însă ne-a spus că această operație trebuie făcută cât mai repede, până împlinește Ianis 5 ani“, a explicat mama lui Ianis.

Orice sumă este bine primită! Ianis vă mulțumește pentru tot ajutorul

Donații se pot face în conturile bancare de mai jos:

Raiffeisen Bank:

Cont în LEI: RO92RZBR0000060019133151;

Cont în EURO: RO67RZBR0000060022182020

Deschis pe numele Panazean Valentin

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.