Artificii lansate de pe magazinul central, la Victoria, pentru a fi văzute direct de acasă


oraşul Victoria

În contextul stării de alertă, după ora 23.00, cetăţenii nu mai au voie să iasă din case, decât pentru motive bine întemeiate. Or, petrecerea de Revelion nu este considerată a fi un astfel de motiv.

Cu toate acestea, în oraşul Victoria, la trecerea dintre ani, adică la ora 12.00, vor fi lansate artificii. Dar nu pentru ca oamenii să se strângă în centrul oraşului, ci pentru a se bucura de ele de acasă, deoarece în acest an artificiile vor fi lansate de pe cea mai înaltă clădire din centru.

,,Primăria Orașului Victoria și Consiliul Local au decis să marcheze trecerea dintre ani cu tradiționalul foc de artificii care va fi organizat în noaptea de Revelion, în centru, la ora 12.00. Bucuria începutului unui nou an, pe care ni-l dorim mai bun şi mai prosper, va fi astfel anunțată prin acest eveniment pe care îl vom urmări cu toții de acasă, motiv pentru care artificiile vor fi lansate de pe clădirea magazinului central, pentru a fi mai vizibile”, au anunţat autorităţile locale.

Costurile cu artificiile se ridică la suma de 7.000 lei (incluzând TVA și autorizațiile necesare), după cum a anunţat Primăria Victoria, dorind să fie transparentă cu toate cheltuielile efectuate.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.