Asociația Partida Romilor Făgăraș și-a ales o nouă conducere


alegeri asociatia partida romilor fagarasLuni, 17 decembrie, de la ora 17.30, în sala mică a Casei Municipale de Cultură a avut loc o întâlnire între membrii organizației locale ai Asociației Partida Romilor Pro Europa Făgăraș. Aceștia și-au ales noua conducere – președinte, prim vicepreședinte, secretar și vicepreședinți.

Prezenți la întâlnire au fost 90 de membri ai Asociației Partida Romilor, sucursala Făgăraș.

Astfel, în urma alegerilor a fost ales Consiliul Director, format din 23 de persoane.

Cosmin Helerea a fost ales președinte, cu majoritate de voturi, Rebeca Viorel a fost ales prim – vicepreședinte, iar Valentin Panazean a fost ales secretar al Asociației. Iar celelalte persoane, alese ca și vicepreședinți.

alegeri asociatia partida romilor fagaras cosmin helerea„Alegerile au fost organizate conform statutului organizației Partida Romilor Făgăraș. Le mulțumesc tuturor membrilor Asociației care au fost prezenți. Sperăm să avem o relație bună în continuare cu Primăria Făgăraș pentru a participa activ la luarea tuturor deciziilor care implică dezvoltarea comunităților de romi“, ne-a declarat Cosmin Helerea, noul preșeinte al Asociației Partida Romilor Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.