Au apărut sondaje de opinie pe teme politice la Făgăraş


Făgărăşenii din mai multe cartiere ale municipiului au fost solicitaţi în aceste zile, pe stradă, să răspundă la nişte sondaje cu întrebări din domeniul politic.

Sondajele nu menţionează societatea/ONG-ul/partidul/persoana care le-a comandat şi nici nu necesită date de identitate ale celor care răspund.

Cei care fac efectiv sondajele pe stradă spun că sunt din alte judeţe, chemaţi tocmai pentru a nu exista discuţii privind imparţialitatea lor. Aceştia susţin că nici măcar ei nu au fost informaţi despre identitatea celor care au comandat sondajele.

Chestionarele cuprind şi câteva întrebări politice generale, de genul ,,credeţi că în România lucrurile merg într-o direcţie bună sau într-o direcţie greşită?” Dar cele mai multe întrebări vizează aspecte locale, de genul cum sunt apreciaţi de făgărăşeni anumiţi oameni politici ori anumite partide, ce ar mai trebui făcut în Făgăraş, cum este apreciat actual primar etc.

Un cititor, care astăzi a răspuns la sondaj, ne-a trimis cea mai relevantă pagină a sondajului. Pentru că pe aceasta erau date deja şi răspunsurile, în semn de imparţialitate noi am decis să tăiem răspunsurile din poză. Întrebarea era ,,Care dintre următoarele persoane vi se par cunoscute în Făgăraş şi ce părere aveţi despre acestea?” Cele două variante de răspuns erau: bună şi proastă.

56832482_312316652793601_3158403182929903616_nLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.