Au început lucrările de eficientizare energetică la patru blocuri din Făgăraș. Imobilele vor fi izolate termic, se vor închide balcoanele și se va interveni la iluminatul din casa scării


S-a deschis șantierul de lucru, în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Făgăraș, Județul Brașov”.

Sunt 4 blocuri cuprinse în proiect iar primele lucrări sunt executate la blocul 5, de pe strada Câmpului și la blocul 51 A de pe strada Teiului.

Se vor face reparații la nivelul acoperișului și al fațadelor, se vor izola termic pereții exteriori, ferestrele, zona de intrare în scară și soclurile.

De asemenea, se va realiza termoizolarea planșeului peste ultimul nivel și se vor închide balcoanele sau logiile. Se va interveni la iluminatul din casa scării prin instalarea de corpuri noi, de tip LED și senzori de mișcare.

Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020 iar valoarea lui este de 6.215.852 de lei cu TVA inclus.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.